Válasszon gumiáruházaink közül

Nemsokára beköszönt a tél, így hát lassan itt az ideje lecserélni az autók gumiijait téli gumira. A téli gumiabroncsok a nyári gumiabroncsokhoz képest sokkal jobb tapadással rendelkeznek úgy a havon, mint a sáros vagy nedves útfelületeken. A téli gumik felületén sokkal több bemetszés van és sokkal sűrűbben barázdált és mélyebb barázdákkal rendelkezik.

Vásárlás előtt érdemes több gyártó, több forgalmazó ajánlatát megvizsgálni és összehasonlítani és csak azután végleges döntést hozni. Mindebben a gumiáruház segít Önnek.  Az oldalunkon szereplő információk segítségével tudomást szerezhet különféle akciókról, hogy milyen oldalakon érdemes vásárolni. Oldalunkon megtalálhatja az ország legtöbb gumiáruházát, melyek kínálatai közül kiválaszthatja a megfelelőt. Mindezek mellett oldalunkon több hasznos információ is megtalálható a gumikkal, gyártókkal kapcsolatosan.

Így ha Ön is gumiabroncs vásárlás előtt áll, akkor mindenképp látogasson el oldalunkra, melynek segítségével gyorsabban, biztonságosabban, hasznos, kisegítő információk segítségével, egyszerűbben és gyorsabban választhatja ki és a legolcsóbban vásárolhatja meg azokat.

Ne feledje a megfelelő gumiabroncs használatával akár életeket is megóvhat. Ha rendellenességet észlel, mint például zaj, félre húzás vagy hirtelen nyomásesés akkor mindenképp vizsgáltassa meg az autó gumiabroncsait és lehetőség szerint mielőbb cserélje le azokat.