Irodai fürdőszoba takarítás profi módon

A fürdő nem egy egyszerű eset, hiszen elsősorban a meszes, vízköves lerakódásoktól, és makacs szappanfoltoktól kell megszabadulni, aztán pedig jöhet a párás levegő és a sötét miatt kialakult gombák, baktériumok takarítása.

Fürdő persze nem csak otthon van, hanem az irodákban is, de szerencsére az alapos irodatakarítás Budapest városában az a szolgáltatás, ami csapatunk által könnyedén elérhető lehet az Ön számára is. Az irodai falak takarítása esetében először is leporszívózzuk a falakon található pókhálókat, különös tekintettel a sarkokra, hogy a vizes takarítás során a rárakódott port ne mossuk bele a fugákba.

A csempe és a padló takarítása során is törekszünk az alaposságra. A fali csempét ezért áttöröljük mosószeres szivaccsal, a padlót pedig fertőtlenítőszeres vízzel mossuk fel. A mosdókagylót, kádat és a többi fürdőszobai szerelvényt az iroda takarítás során erre a célra ajánlott tisztítószerekkel varázsoljuk újjá.
Sok irodában ma már zuhanykabin is található. A zuhanyfülke ajtajának sínjében remekül megtelepedhet a lerakódott piszok, így elindulhat a penészgombák szaporodása. Ezeket a területeket is gondosan fertőtlenítjük a teljes alaposság érdekében, hogy sehol ne maradjon folt, hogy a higiénia maximális legyen.

Az iroda takarítás Budapesten általunk kiterjed az eldugult lefolyókra is. Ha kell, akkor megfelelő szert öntünk bele, végül a habzás után forró vízzel leöblítsük. Mivel az alkalmazott lefolyótisztítók esetében nagyon körültekintőek vagyunk, így azok nem tartalmaznak az egészségre káros anyagokat.

 

Ha tehát a tökéletes, alapos tisztaság az Ön célja is, azt szeretné, hogy irodáiban a higiénia uralkodjon, akkor érdemes profi csapatunkra bízni a dolgot és biztos lehet benne, hogy nem érheti csalódás, hogy az eredménnyel maximálisan elégedett lesz, egy porszem sem fog utánunk a fürdőben, illetve a mosdóban maradni.