Egyedi olasz design tapéták Újpesten

Ha Ön Szeretné lakását különleges egyedi tapétákkal „felöltöztetni” ne gondolkodjon sokat, csak látogasson el a Tapétacenter Budapest Perényi Zsigmond utca 47. szám alá ahol minőségi olasz design tapéták között kedvére válogathat. Az olasz tapéták a világ legjobb tapétái közé tartoznak. A művészi és egyedi design mellett az alapanyaguk is kitűnő. Két nagyon népszerű és különleges tapétákat bemutató katalógusuk a Creativa és a Parato.

A Creativa tapétakollekciókat a meleg és egyben a határozott színek jellemzik és jelennek meg a selymek vagy akár a zsákszövetek felületén. A Parato tapéták csoportjában elsősorban a csíkos és a kézzel festett és egyes esetekben a sablonnal készült minták váltogatják egymást.

Ha az olasz tapéták között nem talált kedvére valót nézzen körül a svéd design tapéták között is. De válogathat a mintázat szerint is: például modern, klasszikus retro, gyerek, romantikus, stb. Ez nyilvánvalóan függ az Ön ízlésétől, de főképpen attól, hogy lakása melyik helyiségét szeretné kitapétázni illetve milyen bútorokkal van berendezve, mert hiába ízlésesek és szépek a bútorai, ha mintázatban és színekben a bútorokkal nem harmonizáló tapétát választ, teljesen tönkreteheti az összhatást.