Bálabontás: vedd meg az egészet és bontsd ki otthon!

Munkatársaink a külföldről importált ruhabálákat még egyszer átválogatják, így nem történik meg, hogy kevésbé minőségi, vagy kopott ruha marad a bálában.

Habár, már külföldön átválogatják egyszer a ruhabálákat, de ennek ellenére a mi válogatásunkkor is mindig szűrűnk ki, oda nem való darabokat. Információkat a bálarendelés menetéről és árajánlatkéréséről a www.balasruhanagyker.hu oldalon talál minden érdeklődő.

Amikor valamilyen üzlet bálákat rendel nem szükséges, hogy a vásárláskor nálunk szétbontsa, hiszen ez mindkettőnk számára nagyon sok munkát jelentene, ezért egyszerűbb, ha otthon bontja ki a bálákat és utána beszéljük meg, az esetleges cseréket.

Ez a munkamódszer mindenkinek sok időt takaríthat meg. Mivel ez a munkamódszer már több üzletfelünkkel bevált, ezért alkalmazzuk előszeretettel. A honlapon való ajánlatkérés a www.balasruhanagyker.hu oldalon keresztül történik. Akár bemutatótermünkben is megtekinthetik az érdeklődők az éppen aktuális kínálatot, de a megrendelővel is egyeztetünk.