Körző rozsdamentes

A MűszerGuru weboldalunk egyik kiemelkedő terméke a digitális és az analóg tolőmérő. A tolómérőink mindegyike rozsdamentes. A hagyományos analóg tolómérő mellett több típusban kínálunk digitális változatban is. A standard 150 mm-es mellett elérhető még a 300 mm-es tolóümérő is, illetve a 200 mm-es órás tolómérőnk is.

A tolómérőink megtalálható még a speciális digitális magasságmérő is, mely ideális a fűrészlapok és egyébb alkatrászek magasságának beállításához. A tolómérő mérési pontossága 0,03 mm. Hasonló speciális tolómérő a hedue 2 az 1 ben mérőszköze az S301, mely egy tolómérő egy egy szögmérő kombinációja. Ennek előnye, hogy akár nagyobb vastagságok mérésére is pontosan használható, valamint építmények szögének a megállapításához is használható.

Fémlemezek és falapok vastagságának a mérésére a digitális vastagságmérő tolómérőnket javasoljauk, mely 1,25 mm-ig 0,01 mm pontossággal jelzi ki a kívánt értéket.

Redőnyösök és ablakosok kedvenc tolómérője a mérőrúd, mely akár a 60 centiméters falnyílásba is befér, valamint 5 méter magasságot is kényelmesen lehet vele mérni.

Tolómérő eszközeink raktárról azonnal elérhetőek. Keresse ügyfélszolgálatunkat amennyiben kérdése lenne.