A B17 vitamin jótékony hatása

Napjainkban egyre több a daganatos megbetegedések száma. Magyarország ezen a téren világelső, míg a rákos megbetegedések gyógyításában utolsók között van. Gondolkozhatunk, azon mi lehet ennek az oka. Talán az egyik és legfontosabb ok a kezelés hiányosságában, hogy elvetjük azokat a természetes gyógyító szereket, amiket nagyanyáink oly szívesen és eredményesen használtak. Ilyen vitamin a többnyire sárgabarack magjából kivont b17 vitamin.

A b17 vitaminnal egészségesebb lehet, amiről a b17net.info olvashat. Honlapunk azért jött létre, hogy ezzel a fontos vitaminnal szembeni homály, káoszt és téves információt eloszlassa. Fontos számunkra, hogy minél több magyar emberhez eljusson a b17 vitamin jótékony hatásának a híre, és hogy a hagyományos orvosi kezelés mellet ennek ezt az alternatív kezelési módszert is gyakorlatba ültessék. A b17 vitamint immár 50 éve vonják ki a sárgabarack magjából. Bőrön át bevihető, természetes daganatölő anyag, amelynek nincsenek mellékhatásai. Kapszula formájában is kapható, bélben oldódó vitamin, melynek előállítása során nem használnak káros vegyszereket, kötőanyagokat.

Gyógyászati alternatívaként kipróbálhatja az Alkáli sós kúrát. Klinikai tapasztalatok igazolják, hogy a b17 vitaminnal egészségesebb lehet. Nagyon sok külföldi magánklinikán használják és vizsgálják a hatását. A kutatások során az általános tapasztalat, hogy a B17 vitamint (laetrile, amigdalina) az egyszerűsége és célszerűsége teszi hatékonnyá. Fontos megemlíteni, hogy mindig megfelelően nagy dózisnak kell a beteg szervezetébe kerülnie, ahhoz hogy kellő hatást érjünk el vele. A dózisok nagysága 3000 mg- 18000 mg-ig terjedhet, mellékhatás nélkül. A dózis nagyságát a daganati sejtek tömege, a betegség állapota előrehaladta határozza meg. Mi segítünk önnek kiválasztani a megfelelő kúrát és dózis programot. Fontos számunkra ön és hozzá tartózói egészsége. Tudjon meg már most több információt ezen szerek csodálatos hatásáról, még mielőtt túl késő lenne. 

Honlapunkon b17am.info olvashat a gyógyult betegek beszámolóiról valamint konkrét statisztikai adatokról a betegség és dózis függvényében. Különböző kúrát javasolnak friss daganat, kialakult elsődleges daganat, áttétes daganat illetve súlyos áttétes daganat esetében. Egy friss daganat estében például egy Alkáli sós kúra nagyban növeli a hatékonyságot a hatóanyagok számára nehezen elérhető daganatok esetében. Súlyos, áttétes végstádiumban lévő daganat esetében nem javasolják a kezelést, mert olyan nagy dózist kellene a betegnek adni, amit a legyengült szervezet már nem képes kiválasztani.

Cégünk a Healthy Products célja, hogy a magyar emberek minél nagyobb többségben egyszerűen hozzájussanak a Bio b17 vitaminhoz és a kezelések egyéb kiegészítőihez. Ha ön vagy hozzátartozója daganatos beteg, kérjük látogassa honlapunkat, ahol többet olvashat annak bizonyítékáról, hogy a b17 vitaminnal egészségesebb lehet. Van esély a gyógyulásra, az ön kezében van a döntés, hogy mit fogad el és milyen alternatív megoldásokat használ a gyógyulásban a hagyományos kezelés mellett.